sunnuntai 13. elokuuta 2017

Päivä SantaParkissa... pipareiden tuoksua ja joulun tunnelmaa... sekä pieni video :)


Pääsin vihdoin ja viimein kesälomalle 4.8. ja suunnitelmissa oli lähteä autolla kiertämään pohjoista Suomea ja käydä vähän Norjankin puolella. Siinä oli hyvä syy pysähtyä Rovaniemelle, koska halusin ehdottomasti päästä Santaparkiin 😁❤


Santapark sijaitsee maan alla ja siellä pääseekin tekemään jotain ainutlaatuista, nimittäin alittamaan napapiirin maan alla.

Pääsymaksu oli 17,5€ jonka jälkeen Santaparkissa saa viettää kaksi päivää. Me emme ehtineet viettää kuin yhden päivän, mutta nautin siitäkin ajasta täysillä 😁


Sisäänkäynti SantaParkiin

Kun SantaParkiin astuu sisään on kuin eteesi avautuisi uusi maailma. Jouluinen maailma.

Meitä oli vastassa kaksi tonttua, jotka ystävällisesti toivottivat tervetulleeksi. Huomioni kiinnittivät kaikki kauniit joulukoristeet, joita jaksoinkin ihastella koko ajan. Joulukuusia, jotka oli koristeltu. Kuusen alla paketteja. Jostain nenääni kantautuu piparin ja glögin tuoksu... lähden siis tuoksua seuraamaan.
Päädyimme huoneeseen, jossa on pieni kahvila. Sieltä saa ostaa pipareita ja glögiä.
Nyt olen oikeassa paikassa... Täällä saa kuulemma koristellakin ostamansa piparit... 
Halusin ehdottomasti ostaa mukaan pipareita ja tottakai vähän koristellakin niitä.
Samalla joimme kupilliset 
glögiä, mantelilastuilla ja rusinoilla höystettynä.

Taustalla soi joulumusiikki ❤


Kyllä nautin olostani, ai että ❤

Yksi tärkeimmistä joulun tunnelman luojista itselleni olikin joulumusiikki, joka soi joka puolella. Santaparkissa oli myös yllättävän rauhallinen tunnelma.
Kauniit yksityiskohdat kuten värivalot ja koristelut toivat oman osansa tunnelmaan.


Olen kuullut, että usein ihmiset ajattelevat SantaParkin olevan kaupallinen paikka, jossa myydään paljon kaikenlaista krääsää.

Myynnissä oli jouluisia tavaroita, koristeita, postikortteja ja matkamuistoja sekä paljon muuta. Mutta en rehellisesti sanottuna keskittynyt myynnissä oleviin tavaroihin vaan siihen tunnelmaan. En tullut ostaneeksi muuta kuin pipareita ja glögiä.

Kuvaaminen SantaParkissa ei ole kiellettyä ja myös joulupukin kanssa saat ottaa kuvan ihan ilmaiseksi.

Lapsille löytyy myös erilaisia leikkipaikkoja ja kyllä aikuisillekin päiväksi riittää monenlaista puuhaa tai ihan vain ihmeteltävää.


Kokonaisuutena paikasta on saatu varsin jouluinen ja sen eteen on nähty paljon vaivaa. SantaPark sopii erityisesti lapsille, mutta myös meille jouluisille aikuisille.

Suosittelen ehdottomasti käymään jos olet jouluihminen ❤Tein myös pienen videon päivästäni, voit katsoa sen klikkaamalla alla näkyvän kuvan keskellä olevaa play- painiketta ☺

p.s. en halunnut laittaa liikaa kuvia tai tietoa tänne, koska halusin jättää myös teille itsellenne jotain nähtävää 😉

Kuulen myös mielelläni teidän kokemuksianne paikasta ☺

joulutunnelmin Hanna ❤

2 kommenttia:

  1. Meidän käynnistä on jo ainakin 7 vuotta ja haluaisin ehdottomasti uudelleen. Tunnelmaan pääsi uppoutumaan keskellä kesää oikein hyvin! Paikka aivan mahtava ja ei ollenkaan kaupallinen omasta mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) itsekin tykkäsin, että tunnelmaan pääsi varsin hyvin. Toivottavasti pääset käymään pian uudelleen, toivon, että itsekin pääsisin :)

      Poista