tiistai 1. elokuuta 2017

Kuunnelluimmat joululaulut


Nyt on katsottu jouluisia mainoksia ja elokuvia, enää ei puutukaan kuin jouluinen musiikki. Joululauluja on valtava määrä, niin suomen- kuin englanninkielisiäkin. Ja toki paljon muitakin, mutta meillä Suomessa lienee nämä kielet eniten edustettuna joulumusiikkia kuunnellessa. 

Valitsin tähän viisi eniten kuunnelluinta joululaulua meillä. Nämä ovat myös niitä, joihin ei kyllästy ja niistä tulee aina jouluinen tunnelma. 

Kappaleet eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta sellaisen artistin esittämänä, jona haluan sen kuulla ☺1. Arja Koriseva- Tule Joulu Kultainen
2. Samuli Edelmann- Avaruus
3. Katri Helena- Joulumaa
4. Johanna Kurkela- Jouluyö, juhlayö
5. Vesa-Matti Loiri- Joulun kellot
Onko näistä joku sinun lempi joululaulusi? Vai jokin muu? Kommentoi alle, kuulen mielelläni muidenkin mieltymyksiä☺*En omista sisältöä, videot on linkitetty Youtube-palvelun kautta*
4 kommenttia:

 1. Pakko kertoa oma lempparini, Kari Tapion joululevyllä Joulu ensimmäinen. Jotenkin tämä teki niin syvän vaikutuksen laulajan kuoleman jälkeen, ajatus läheisistä kuuntelemassa sitä. Koko levy yleensäkkin on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, kiva kuulla muidenkin lemppareita! :) Täytyy itsekin kuunnella tuo kyseinen laulu. Hyvää joulun odottelua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Nää on kaikki ihania! Varpunen jouluaamuna on oma lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla muidenkin lemppareita! :) Se on kyllä ihanan tunnelmallinen joululaulu <3

   Poista